Armata rusă desfăşoară acţiuni de ”luptă” în regiunea Voronej, anunţă guvernatorul regiunii Aleksandr Gusev, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aleksandr Gusev evocă, într-o postare pe Telegram, ”multe informaţii puţin fiabile (...) despre înaintarea unei coloane de material militar pe teritoriul regiunii Voronej”.

”În cadrul operţiunii antiteroriste pe teritoriul regiunii (...), forţele armate ale Federaţiei ruse sunt pe cale să desfăşoare acţiuni operaţionale de luptă necesare”, anunţă el.

Voronej se află la jumătatea drumului între Moscova şi oraşul Rostov-pe-Don, unde gruparea paramilitară Wagner a revendicat preluarea primelor instalaţii militare, sâmbătă.

Imagini postate pe reţele de socializare surprind un incendiu important în oraş şi convoaie de vehicule despre care se spune că aparţin Wagner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.