Ministrul de Externe al Arabiei Saudite, Adel al-Jubeir, a declarat sâmbătă că cei responsabili de asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi vor fi puşi sub acuzare în ţară şi că va fi o investigaţie de lungă durată, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jubeir a declarat la un summit privind securitatea din Bahrain că relaţiile Riadului cu SUA sunt „puternice” în ciuda a ceea ce el a numit „isteria presei” privind uciderea lui Khashoggi în consulatul saudit din Istanbul pe 2 octombrie.

El a precizat că administraţia Trump are o politică externă „raţională şi realistă” pe care o pot susţine toate statele din Golf.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jubeir a afirmat că Arabia Saudită combate viziunea „întunecată” a Iranului în Orientul Mijlociu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.