Aproximativ 20 de persoane au fost rănite după ce o furgonetă a intrat în mulţime în cartierul Las Rambla din Barcelona, a declarat consulul României în Spania, care a precizat că este posibil să existe şi o persoană decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O persoană ar fi coborât dintr-o furgonetă, sunt informaţii foarte puţine la acest moment, pentru că zona este închisă. Este instituită o celulă de criză. Numărul răniţilor ar fi în jur de 20, e singura informaţie transmisă de Centrul pentru Situaţii de Urgenţă din Barcelona, şi o posibilă persoană decedată”, a declarat la Digi 24 Manuel Pleşa, consulul României în Spania.

De asemenea, Dragoş Motrun, un român care lucrează în Spania, a spus că toate magazinele şi restaurantele din zonă au fost închise.

El a mai spus că lucrează la un restaurant din zona Las Ramblas şi că se îndrepta spre locul de muncă în momentul incidentului. Românul a mai afirmat că a luat legătura cu colegii săi, care care s-au baricadat în restaurant.

Un alt român a spus, la Digi 24, că este un haos total în zona incidentului, iar informaţiile transmise arată că sunt cel puţin 20 de răniţi. El a precizat că lucrează în apropierea locului incidentului, povestind că forţele de ordine s-au mobilizat imediat.

O dubă a intrat în mulţime, în cartierul turistic La Rambla, la Barcelona, iar mai multe persoane au fost rănite, anunţa poliţia spaniolă, potrivit BBC News.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.