Pentru al doilea an consecutiv, Academia americană de film l-a respins pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care spera să apară la transmisiunea Oscarurilor de duminică, la ABC. Conform unor surse, agentul WME Mike Simpson a făcut o cerere Academiei pentru a-l include în program pe liderul de la Kiev, dar a fost refuzat, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Academia americană de film a refuzat să comenteze.

Refuzul la adresa lui Zelenski are loc în timp ce sondajele arată că sprijinul americanilor pentru acordarea de asistenţă Ucrainei a scăzut.

După invazia rusă în Ucraina din februarie 2022, Zelenski a apărut prin satelit atât la festivalurile de film de la Cannes şi de la Veneţia, cât şi la premiile Grammy,.

La Globurile de Aur din ianuarie, Sean Penn l-a prezentat pe Zelenski, care şi-a reiterat mesajul din ultimele 12 luni conform căruia Ucraina va câştiga războiul împotriva Rusiei şi a elogiat „oamenii liberi ai lumii libere - cei care s-au unit pentru a sprijini poporul ucrainean liber.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.