Un ”dispozitiv exploziv funcţional” a fost găsit la locuinţa lui Hillary şi Bill Clinton, la periferia New Yorkului, a declarat un oficial pentru The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit AP, acest oficial crede că dispozitivul are legătură cu cel găsit luni la complexul miliardarului liberal George Soros.

Acest oficial nu a fost autorizat să discute în mod public despre o anchetă în curs şi a vorbit sub protecţia anonimatului, precizează AP.

Dispozitivul a fost descoperit miercuri dimineaţa (ora locală), la locuinţa familiei Clinton de la Chappaqua, la New York.

Poliţia din New Castle, în New York, în raza căreia se află Chappaqua, a anunţat că a asistat poliţia federală (FBI), Secret Service şi autorităţile comitatului Westchester într-o ”investigaţie a unui pachet suspect”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.