Poliţia din Pittsburgh investighează “o situaţie medicală”, după ce trei persoane au murit şi alte patru au fost spitalizate duminică dimineaţă. Toţi cei şapte purtau brăţări portocalii din hârtie, folosite de obicei pentru accesul în anumite locuri şi la anumite evenimente, relatează cnn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wendell Hissrich, director al Siguranţei Publice din Pittsburgh, a declarat că cei şapte se pare că sunt bărbaţi de vârstă mijlocie.

Autorităţile au intervenit după ce au fost alertate în privinţa unui bărbat care era inconştient, în zona de sud a oraşului Pittsburgh, noaptea trecută, la ora 02.00. La faţa locului s-a constatat decesul bărbatului.

La scurt timp după acest caz, paramedicii au fost chemaţi pentru un alt bărbat, care era “cumva conştient” şi avea simptome similare cu cele ale celuilalt bărbat. Acesta a fost transportat la un spital din apropiere.

În urma cercetărilor poliţiei cu privire la cei doi bărbaţi, s-a ajuns la un apartament în care au mai fost găsite cinci persoane. Două dintre persoane erau deja moarte, iar celelalte trei au fost spitalizate.

Cei spitalizaţi sunt unii în stare gravă şi alţi în stare critică, a precizat Hissrich.

Proprietarii clădirii în care se află apartamentul au cooperat cu autorităţile şi nu există indicii că ar exista vreun pericol cu privire la siguranţa celor din imobil.

Poliţia anchetează locurile de desfăşurare a unor evenimente, unde participanţilor li s-au înmânat brăţări.

Autorităţile au făcut un apel către public ca în cazul în care ştiu vreun eveniment la care participanţilor li s-au dat brăţări portocalii să sune la poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.