Ambasadorul Ucrainei în Statele Unite, Oksana Markarova, dar şi Frances Haugen, fosta angajată Facebook care a făcut dezvăluiri despre efectele Instagram asupra sănătăţii mintale a adolescenţilor vor sta alături de Jill Biden a urmări discursul preşedintelui Joe Biden privind starea Uniunii, a anunţat Casa Albă, potrivit Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de prima doamnă mai sunt şi Patrick Gelsinger, CEO-ul Intel Corp., şi mai multe persoane pe care le-a întâlnit în ultimul an de călătorie prin ţară în numele administraţiei Biden. 

Printre aceştia se numără un părinte student la colegiu comunitar, un soţ militar, un elev de gimnaziu, o asistentă medicală, un membru al unui trib de nativi americani şi un membru al sindicatului. 
 


Lista de invitaţi marchează o schimbare majoră faţă de anul trecut, când Biden a ţinut un discurs – care nu a fost numit un discurs privind starea Uniunii – la o sesiune comună a Congresului, la câteva luni după ce a preluat mandatul în 2021. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.