Donald Trump conduce la numărul de sufragii în primele trei oraşe care au votat în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alegătorii din Dixville Notch, Hart’s Location şi Millsfield au deschis urnele de vot la miezul nopţii şi le-au închis după ce au votat toţi alegătorii înregistraţi.

Clinton a obţinut mai multe voturi la Dixville Notch (patru voturi) şi Hart’s Location (17), dar Trump a devansat-o cu mult în Millsfield (16 voturi pentru Trump şi patru pentru Clinton).

Astfel, în total, Trump a obţinut 32 din primele voturi, iar Clinton 25.

Legea din New Hampshire le permite comunităţilor cu mai puţin de 100 de alegători să voteze la miezul nopţii.

Începând cu ora locală 6 (13 ora României), restul americanilor de pe Coasta de Est vor putea să voteze. Apoi, pe măsură ce ziua avansează, se vor deschide treptat secţiile din toate cele 50 de state americane şi Washington D.C, între 6 şi 7 ora locală.

Primele secţii de vot se vor închide la 2 ora României, când vor începe să fie publicate primele proiecţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.