Autorităţile electorale din cinci state cheie au înregistrat o prezenţă ridicată la vo, care a dus la formarea unor cozi lungi la intrarea în secţiile de vot. Printre statele cheie care s-au bucurat de o prezenţă ridicată la urne în ziua alegerilor prezidenţiale se numără Colorado, Virginia, Georgia, Ohio şi Wisconsin, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colorado - peste 2,2 milioane de alegători au votat anticipat, iar cursa rămâne una strânsă între Hillary Clinton şi Donald Trump. Autorităţile electorale precizează că 771.745 de alegători au votat anticipat pentru prezidenţiabilul republican, în vreme ce democraţii au primit 753.052 de sufragii.

Virginia - autorităţile electorale au precizat că prezenţa la vot este puternică şi extrem de ridicată. În Loudoun County, cel puţin 57.382 dintre cei 238.498 de alegători înregistraţi au votat până marţi dimineaţă.

Georgia - a înregistrat cea mai mare prezenţă la votul anticipat, unde peste 2.3 milioane de buletine de vot anticipate au fost depuse la urne sau prin corespondenţă. 

Ohio -autorităţile au precizat că prezenţa la votul anticipat a fost una puternică, dar nu istorică.

Wisconsin - prezenţa la vot în cele mai mari comitate este extrem de ridicată. Peste 30% din alegătorii înregistraţi au votat anticipat, iar autorităţile electorale cred că până la 70% dintre alegători vor vota până la finalul zilei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.