Cel de-al treilea terorist care apare în imaginile surprinse la Aeroportul Zaventem din Bruxelles înaintea atentatului de marţi ar fi fost identificat ca fiind Faycal Cheffou, un jurnalist independent, a anunţat, sâmbătă, cotidianul La Derniere Heure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faycal Cheffou ar fi suspectul care poartă pălărie şi o geacă albă, ce apare în imagini alături de cei doi atentatori care s-ar fi aruncat în aer în atentatele de la aeroport. Cheffou ar fi un jurnalist independent care a postat pe internet diverse materiale despre modul incorect în care sunt trataţi musulmanii care au ajuns ilegal în Belgia.

Anchetatorii belgieni au confirmat că un bărbat pe nume Faycal C a fost identificat şi este reţinut, dar nu precizează dacă acesta este bărbatul cu geacă albă şi pălărie

Procurorii belgieni au anunţat că Faycal C se află în arest, fiind acuzat de apartenenţă la o grupare teroristă, asasinate şi tentativă de asasinate teroriste, potrivit Reuters.

Un alt bărbat este acuzat de complicitate la activităţile unei grupări teroriste, în legătură cu atentatele de marţi de la Bruxelles

Potrivit le Soir, Faycal C. a fost identificat ca fiind persoana din fotografie chiar de taximetristul care i-a dus pe atentatori la aeroport. 

După cele două atentate de marţi, de la aeroportul din Bruxelles şi de la o staţie de metrou, soldate cu 31 de morţi şi peste 200 de răniţi, nouă suspecţi au fost arestaţi în Belgia şi doi în Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.