Autorităţile sud-africane elogiază curajul unui pilot care a reuşit să aducă în siguranţă la sol o aeronavă după ce a simţit o cobră pe corp în timpul zborului, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pilotul, Rudolf Erasmus, a declarat pentru CNN că pilota o aeronavă mică luni, cu patru colegi la bord, când a simţit o „senzaţie de frig... sub cămaşă, în zona şoldurilor”.

„La început, am crezut că era sticla mea de apă care curge”, a spus Erasmus. „Când m-am întors apoi la stânga şi m-am uitat în jos, am văzut capul şarpelui retrăgându-se înapoi sub scaunul meu”.

„Am avut un moment de blocaj”, a spus el. ”A fost mai mult ca şi când creierul meu nu înregistra ce se întâmplă”, a relatat el.

 Erasmus a povestit că înainte de a pleca în cursă a auzit de la oameni de la aeroport că au văzut cobra care încerca să se refugieze sub aripa aeronavei şi suspectau ca a ajuns la motor, însă deşi au căutat nu au găsit nimic şi au presupus că şarpele a plecat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.