Aeroportul Newark, unul dintre cele trei aeroporturi care deservesc New Yorkul, a fost închis timp de aproape două ore, în urma unei ieşiri de pe pistă a unui avion aparţinând companiei aeriene United Airlines, care nu s-a soldat cu victime, a anunţat Agenţia Federală americană a Aviaţiei (FAA), relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Zborul United Airlines 627 a aterizat la ora (locală) 13.00 (20.00, ora României) pe pista 22 a Aeroportului Liberty International Newark, iar apoi a derapat pe partea stângă a acesteia”, a precizat sâmbătă FAA într-un comunicat postat pe Twitter, precizând că trenul de aterizare stâng ”s-a înfundat într-o zonă cu iarbă”.

”Nicio rănire nu a fost semnalată FAA”, a adugat autoritatea, care a anunţat remorcarea avionului după evacuarea pasagerilor, fără să precizeze numărul acestora.

Aeronava venea de la Denver, în Colorado.

Aeroportul a anunţat, la rândul său, că activitatea aeroportuară a fost reluată sâmbătă, cu puţin înainte de ora locală 15.00 (22.00, ora României), şi avertizat cu privire la întârzieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.