Aeroportul din oraşul Dnipro (estul Ucrainei) a fost distrus într-un atac organizat de forţele ruse, a declarat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, fără a oferi mai multe detalii, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi încă un atac asupra aeroportului din Dnipro. Nu a mai rămas nimic din el. Aeroportul şi infrastructura din apropiere au fost distruse. Dar rachetele continuă să zboare”, a afirmat Reznicenko.

Oficialul ucrainean a spus că informaţiile cu privire la victime sunt în curs de verificare.

Aeroportul a fost atacat anterior de forţele ruse. Reznichenko a declarat pe 15 martie că pista a fost scoasă din funcţiune, iar o clădire a unui terminal a fost avariată în urma unui atac cu rachete ruseşti.

Lesia Vasilenko, deputat ucrainean, a declarat pe Twitter că cel mai recent atac "distruge în totalitate infrastructura şi totul în jurul aeroportului. Păcat, deoarece aeroportul a fost complet renovat chiar anul trecut. Toate investiţiile şi toate eforturile au fost complet ruinate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.