Adolescenta Natalie Raanan, care a fost eliberată vineri din captivitate de către Hamas împreună cu mama sa, este "acasă, în Chicago", a declarat luni seară Yinam Cohen, consulul general al Israelului în Midwest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

"Sunt uşurat că Natalie Raanan s-a întors acasă, în Chicago. Membrii familiei sale au aşteptat cu nerăbdare întoarcerea ei, iar astăzi le împărtăşesc fericirea", a declarat Cohen într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter.

CNN a relatat anterior că soţii Raanan sunt din zona Chicago şi îşi vizitaseră rudele din Nahal Oz, o comunitate agricolă din sudul Israelului, când au fost luaţi ostatici în timpul atacului mortal al Hamas din 7 octombrie, potrivit familiei lor.

Locul unde se află mama lui Natalie, Judith Tai Raanan, nu este clar în acest moment. CNN a luat legătura cu familia Raanan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.