Un schimb de mesaje între şefa de cabinet a Ivankăi Trump, Julie Radford, şi asistenta Casei Albe, Hope Hicks, dezvăluie furia lor faţă de acţiunile preşedintelui de atunci, Donald Trump, din 6 ianuarie 2021, care le-a afectat profesional, potrivit unor documente recent publicate, colectate de comisia selectivă a Camerei Reprezentanţilor care investighează insurecţia de la Capitoliu, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-o singură zi a pus capăt oricărei oportunităţi viitoare care nu includea angajamente de discursuri la capitolul local al Proud Boys", i-a scris Hicks lui Radford pe 6 ianuarie 2021. "Şi toţi cei care nu aveau locuri de muncă pregătite vor fi şomeri perpetuu. Sunt atât de supărat şi supărat. Toţi arătăm ca nişte terorişti interni acum". Hicks a adăugat: "Acest lucru ne-a făcut pe toţi şomeri. Ca şi de neatins. Doamne, sunt atât de supărată". Radford a răspuns prin SMS:

"Ştiu, ca şi cum nu există nicio şansă de a găsi un loc de muncă" şi a indicat că a pierdut deja o oportunitate de angajare de la Visa, care i-a trimis un "e-mail de concediere".

Noua publicare face parte dintr-un flux constant de documente din partea comisiei, care completează publicarea raportului său de 845 de pagini. Cele mai recente informaţii au loc în timp ce comisia îşi încheie activitatea, în contextul în care majoritatea din Camera Reprezentanţilor va trece marţi de la democraţi la republicani, la începutul noului Congres.

În mesajele text, Hicks spune apoi "Alyssa pare un geniu", o referire aparentă la Alyssa Farah Griffin, care a demisionat din postul de consilier la Casa Albă cu o lună înainte de atacul de la Capitoliul SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.