Poliţiştii fac miercuri dimineaţă 30 de percheziţii în Bucureşti şi în mai multe judeţe în două dosare de evaziune fiscală şi spălare a banilor, cele mai numeroase, 22, fiind cele care vizează achiziţii de produse textile şi de legume şi fructe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţişti Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 22 şi respectiv 8 percheziţii domiciliare în cauze privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a Sectorului 2 Poliţie , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pune în executare 22 de mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Prahova şi Bacău şi 26 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor în domeniile achiziţiilor de produse textile şi legumelor şi fructelor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste 3 milioane de lei.
Persoanele vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.
 
Tot la această oră, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pune în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară şi 5 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi judeţul Constanţa, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor, prejudiciul adus bugetului consolidat al statului ridicandu-se la aproximativ 4,6 milioane lei.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.