Zeci de mii de piese şi accesorii auto, suspectibile a fi contrafăcute, au fost găsite într-un container sosit în Portul Constanţa din Emiratele Arabe Unite, valoarea acestora fiind de peste 300.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garda de Coastă a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a verificat un container încărcat cu bunuri, sosit din Emiratele Arabe Unite.

“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 22.500 piese şi accesorii auto, în valoare de aproximativ 300.000 lei, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 300.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, a anunţat Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.