Zece percheziţii ale poliţiştilor prahoveni au loc miercuri dimineaţă în Ialomiţa, în satul Sinteşti, la persoane suspectate de furt, printre obiectele furate numărându-se 400 de pahare şi cutii cu marmură, prejudiciul fiind estimat la 150.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La această oră, poliţişti din Prahova efectuează 10 percheziţii, la locuinţele din judeţul Ialomiţa ale unor persoane bănuite de furturi. 8  persoane vor fi aduse pentru audieri", conform Poliţiei.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii aprilie, persoanele în cauză ar fi comis două furturi dintr-o locuinţă şi dintr-un salon de evenimente, deţinute de aceeaşi persoană, din localitatea Dumbrava.

Surse judiciare susţin că suspecţii din dosar au furat obiecte precum un hidrofor, sticle cu alcool, cutii cu marmura, corpuri de iluminat, canapele,  dar şi 400 de pahare.

O parte din bunurile sustrase au fost ulterior vândute către diverse persoane din judeţele Ialomiţa şi Ilfov.

Prejudiciul creat este estimat la 150.000 de lei. Opt persoane vor fi aduse la audieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.