Zece autoturisme şi o ambulanţă solicitată să preia un bolnav din localitatea vrânceană Câmpuri sunt blocate, vineri dimineaţă, pe DN 2L, în judeţul Vrancea, din cauza unui copac căzut pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii (ISU) Vrancea, Florin Olaru, blocajul s-a produs din cauza unui copac de pe marginea drumului căzut pe şosea, din cauza viscolului.

Ambulanţa, care este însoţită de un utilaj de deszăpezire, trebuie să ajungă în localitatea Câmpuri pentru a prelua un bolnav.

Pompierii din Panciu sunt aşteptaţi să ajungă în zonă pentru a îndepărta copacul care blochează şoseaua, iar traficul pe DN 2L să fie deblocat, iar ambulanţa şi celelalte maşini să îşi poată continua drumul.  

Probleme sunt vineri dimineaţă şi pe DN 11A din judeţul Vrancea, pe sectorul Lespezi-Rădăcineşti, unde traficul este blocat, iar muncitorii de la Drumuri Naţionale intervin pentru îndepărtarea zăpezii. Pe acest sector de drum, în noaptea de joi spre vineri, o ambulanţă care transporta un bolnav a rămas blocată aproape patru ore. Drumarii şi pompierii de la Adjud au intervenit pentru deblocarea ambulanţei, aceasta reluându-şi deplasarea după mai bine de patru ore.

O altă ambulanţă a rămas blocată, tot în noaptea de joi spre vineri, în comuna Dumitreşti, la scurt timp după ce a preluat doi bolnavi care trebuia transportaţi la spital.

Probleme au fost în cursul nopţii şi pe calea ferată între Adjud şi Focşani, însă în prezent traficul feroviar se desfăşoară normal.

Vineri dimineaţă, pompierii intervin în municipiul Focşani la un aparat de aer condiţionat care s-a desprins de pe peretele unui bloc sub greutatea zăpezii, existând riscul să cadă pe stradă, şi pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un garaj. 

În judeţul Vrancea, vineri dimineaţă, 121 de localităţi din 50 de commune dar şi oraşele Focşani, Adjud, Panciu, Mărăşeşti şi Odobeşti sunt nealimentate parţial sau total cu energie electrică, fiind afectaţi 28 de mii de abonaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.