Un tânăr de 20 de ani din judeţul Vrancea, care era implicat într-un conflict cu un bărbat şi care a încercat să îi lovească pe poliţiştii veniţi să aplaneze scandalul, a fost rănit după ce unul dintre oamenii legii a folosit armamentul din dotare. Tânărul a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, duminică seară poliţiştii au fost solicitaţi prin 112 să intervină în comuna Homocea, unde era în desfăşurare un conflict între doi bărbaţi. Un echipaj de Poliţie s-a deplasat în zona indicată pentru aplanarea conflictului, iar unul dintre poliţişti a fost lovit de o persoană recalcitrantă.

Echipajul de poliţie sosit primul a solicitat sprijinul altor echipaje din zonă şi, întrucât unul dintre bărbaţii implicaţi în conflict se manifesta în continuare violent, încercând să lovească oamenii legii cu un obiect dur, un poliţist a folosit armamentul din dotare.

Un bărbat de 20 de ani, din comuna Homocea, a fost rănit şi i-au fost acordate îngrijiri medicale de către ambulanţă, ulterior fiind preluat şi transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.