Un pompier, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, cazul fiind instrumentat de Parchetul Militar Iaşi. De asemenea, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială Vrancea a demarat o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul acuzat că a întreţinUT relaţii sexuale cu o fată de 13 ani are 50 de ani şi este angajat al ISU Vrancea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copila locuieşte la Odobeşti, împreună cu părinţii şi cu alţi trei fraţi, fiind vecini cu bărbatul acuzat că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. 

O echipă din cadrul Serviciului de intervenţie în regim de urgenţă s-a deplasat la Odobeşti, unde a stat de vorbă cu minora şi cu mama acesteia. Fata le-a povestit inspectorilor DGASPC că ar fi fost constrânsă şi ameninţată de către bărbat.

„Specialiştii din cadrul Serviciului de intervenţie în regim de urgenţă s-au deplasat la Odobeşti, unde au discutat  cu minora şi cu familia acesteia. Din relatările acestora, fapta s-ar fi petrecut prin constrângere fizică şi ameninţări, minora fiind vădit afectată de cele întâmplate. Atât ea cât şi familia vor beneficia de servicii de consiliere, urmând a fi întocmită şi o evaluare iniţială a acestui caz”,  a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

Dosarul a fost înaintat Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.