O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier care s-a produs, joi, pe DN 2, între localităţile Obrejiţa şi Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Două autovehicule s-au ciocnit, iar traficul în zonă este complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, accidentul s-a produs între localităţile Obrejiţa şi Dumbrăveni, pe DN 2. Un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit, la faţa locului fiind trimise trei ambulanţe şi un echipaj al ISU Vrancea.

Din primele date, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Două dintre victime sunt în stare gravă, iar alte două sunt rănite mai uşor.

Traficul pe ambele sensuri de mers pe DN 2 este blocat, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dinamica oroducerii accidentului şi cine se face responsabil de producerea lui.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.