Trei persoane au fost rănie, marţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 2, în localitatea Goleşti. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin la un accident rutier, produs pe DN2 E85, în localitatea Goleşti, în care au fost implicate 2 autovehicule, în urma căruia 3 persoane (conştiente) au fost încarcerate”, anunţă ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că echipele de la faţa locului au scos din maşini victimele, care au fost preluate de medici pentru a fi transportate la spital.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în creştere pe ambele sensuri de mers.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.