Traseul turistic din Cheile Tişiţei este impracticabil ca urmare a ploilor torenţiale, anunţă, duminică, Salvamont Vrancea. Salvatorii precizează că nivelul râului a crescut considerabil şi a rupt podeţele de trecere, dar a dus şi la alunecări de teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salvamont Vrancea vă face cunoscut că traseul turistic din Cheile Tişiţei este impracticabil ca urmare a ploilor torenţiale căzute în ultimele zile”, a transmis, duminică, Salvamont Vrancea.  

Salvamontiştii avertizează că nivelul râului a crescut considerabil provocând ruperea podeţelor de trecere peste apă, alunecări de teren şi căderi de pietre de pe versanţi. 

Autorităţile din Vrancea au înregistrat cantităţi mari de precipitaţii, în unele locuri cumulându-se o sută de litri pe metru pătrat, în interval scurt de timp.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.