Traficul pe drumul naţional (DN) 2 (E85), oprit în urma accidentului soldat cu trei răniţi, la ieşire din localitatea Bizigheşti, a fost reluat pe un fir, desfăşurându-se îngreunat pe sensul de mers spre Adjud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, circulaţia pe DN 2 E 85 a fost relută pe un sens de mers după ce a fost oprită în urma accidentului produs joi dimineaţă, la ieşirea din localitatea vrânceană Bizigheşti către Mărăşeşti, pe DN 2 (E85), unde un autoturism a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu o altă maşină.

Una dintre maşinile implicate aparţine publicaţiei Monitorul de Vrancea şi transporta ziare în judeţ.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, trei persoane au fost rănite, în urma impactului, acestea rămânând încarcerate.

Toate cele trei victime, una din maşina publicaţiei locale şi două din celălalt autoturism, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani, una dintre ele fiind inconştientă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.