Şoferul care, marţi seară, a provocat un accident rutier grav în Pufeşti, Vrancea, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Vrancea anunţă, miercuri dimineaţă, că şoferul implicat în accidentul de marţi seară a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul rutier s-a produs, marţi seară, pe fondul neatenţiei conducătorului autoturismului, care se deplasa pe sensul de mers Focşani – Bacău şi care a accidentat mortal un pieton ce se deplasa pe aceeaşi direcţie, proiectându-l pe sensul de mers opus.

Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroşând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie fiind accidentată mortal, iar bărbătul rănit grav.  

Persoanele decedate sunt un bărbat de 43 ani si o femeie, de 54 ani,  în timp ce un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav. 

Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

             

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cum a fost posibil accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.