Poliţiştii din Vrancea au intervenit, miercuri seară, pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane la Focşani. Scandalul a pornit între doi adolescenţi. Un bărbat de 31 de ani este suspectat că a distrus geamul unei maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, ora 21.05 am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un scandal între mai multe persoane, aflat în derulare pe B-dul Unirii din municipiul Focşani. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au procedat la aplanarea stării conflictuale şi la dispersarea persoanelor aflate în zonă”, a transmis, miercuri seară, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că, iniţial a avut loc un conflict între doi minori de 15 respectiv 16 ani, după care s-au format două grupuri de persoane  venite în sprijinul celor doi.

”De asemenea, a fost identificat un tânăr de 31 de ani, care ar fi distrus geamul unui autoturism ce aparţinea unui bărbat de 41 de ani. La sediul Poliţiei Municipiului Focşani au fost conduse pentru audieri 6 persoane, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia încearcă să identifice toate persoanele care au participat la scandal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.