Şase autoturisme au rămas blocate în zăpadă pe DN 2 L, în comuna Răcoasa, judeţul Vrancea. De asemenea, o ambulanţă care tocmai preluase un pacient a rămas înzăpezită, însă a fost scoasă din nămeţi după circa 10-15 minute, continuându-şi drumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Vrancea, drumarii intervin, luni dimineaţă, pentru scoaterea a şase autoturisme care au rămas blocate în zăpadă pe DN 2 L, în comuna Răcoasa, între localităţile Răcoasa şi Străoane. De asemenea, drumarii au intervenit după ce o ambulanţă care tocmai preluase un pacient s-a înzăpezit pe DN 2 N, la Dumitreşti. Salvarea îşi continuă drumul spre spital, la această oră. 

În judeţul Vrancea ninge de mai multe ore şi se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ. 

Până acum, la dispeceratul Poliţiei Vrancea au fost raportate două evenimente rutiere, care nu au fost soldate cu victime. Maşini ieşite în decor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, au fost semnalate pe DN 2 L Tişiţa Panciu şi pe DN 23, la Răstoaca.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.