Poliţiştii din Vrancea au confiscat peste 3.500 de kilograme de pocnitori şi artificii, în urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate în Focşani şi în comuna Ţifeşti, la persoane bănuite de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au făcut cinci percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din municipiul Focşani şi din comuna Ţifeşti, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

În urma percheziţiilor, au fost depistate peste 3,5 tone de articole pirotehnice, respectiv materiale pirotehnice din categoriile II, III, F1, F2 şi F4, care au fost indisponibilizate, fiind depuse într-un depozit autorizat.

După inventarierea articolelor pirotehnice, s-a constatat că sunt 208.104 articole pirotehnice (artificii şi pocnitori).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.