Patru persoane au fost grav rănite, luni dimineaţă, în judeţul Vrancea, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară. Una dintre victime este inconştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc pe DN 2, la intersecţia şoselei europene cu drumul judeţean 205 R, pe sensul de mers Focşani-Bucureşti.

Din primele informaţii, conducătorul unei autoutilitare nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, patru oameni au fost răniţi.

Potrivit ISU Vracnea, trei victime sunt conştiente, însă una una este conştientă.

Persoanele rănite au fost scoase din maşini de participanţii la trafic, înainte de sosirea paramedicilor la locul intervenţiei. Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.  

Din primele informaţii, şoferul autoturismului ar fi începător, însă din primele verificări nu este el cel responsabil de producerea accidentului. Bărbatul e în comă.

Alte două victime sunt din autoturism, rănit fiind şi şoferul autoutilitarei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.