Patru persoane au fost transportate la spital, miercuri, după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 2, în judeţul Vrancea. O fată de 12 ani a fost preluată de elicopterul SMURD, iar sora ei, de 15 ani, şi mama lor - de echipaje SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Tulnici, fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii au intervenit cu două ambulanţe SMURD, o autospecialo de descarcerare şi o autospeciala de stingere cu apă şi spumă, fiind solicitate şi elicopterul SMURD de la Braşov.

”În autoturism se afla o familie, formată din bărbat - 49 ani, femeie - 40 ani, fată -15 ani, fată -12 ani. În autoutilitară se afla doar şoferul 48 ani. Fata de 12 ani a fost predată elicopterului SMURD, în stare conştientă, fata de 15 ani şi femeia de 40 ani au fost preluate de echipajele SMURD, iar şoferul autoutilitarei a fost preluat de un echipaj SAJ”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.