Patru adolescenţi din judeţul Vrancea, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, suspectaţi că au tâlhărit un bărbat pe stradă, au fost arestaţi preventiv pentru 30m de zile. Ei ar fi sustras 1.500 de lei şi un telefon mobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23.07.2023, ora 03.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi direct de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani, cu privire la faptul că, în data de 23.07.2023, ora 02.15, în timp ce se afla pe strada Aleea Stadionului, din mun. Focşani, a fost lovit de patru tineri, fiindu-i sustrase suma de 1500 lei şi telefonul mobil”, anunţă, marţi, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că, luni, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Focşani au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de tâlhărie, în cadrul căreia au fost identificate principalele persoane bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 14 – 16 ani.

”În urma cercetărilor efectuate, a fost documentată activitatea infracţională a celor patru minori, fiind, de asemenea, recuperat telefonul mobil sustras. Faţă de minorii în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, 25.07.2023 aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Focşani, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Focşani, sub coordonarea procurorului de caz. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.