O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă pe DN2D, pe raza comunei vrâncene Boloteşti. În urma accidentului rutier. două persoane au rămas încarcerate, pentru scoaterea lor fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, în jurul orei 16.20, un autoturism care circula dinspre Boloteşti către Focşani nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un autoturism oprit pe partea dreaptă. În urma impactului, 2 victime au rămas încarcerate,  fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare din cadru I.S.U. Vrancea.

„Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre  victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale.

Celorlalte 4 victime le-au fost  acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost preluate şi transportate la U.PU. Focşani” a declarat reprezentantul ISU Vrancea.

La spital, au fost transporte la spital 4 victime, un bărbat de 65 de ani cu un traumatism cranian, un altul de 25 de ani cu dureri toracice şi alte două persoane rănite uşor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.