Un microbuz în care se aflau 15 adolescenţi, sportivi, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier pe DN2D, la ieşirea din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, în apropiere de Centrul de Agrement Gălăciuc. Din primele informaţii, şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ieşit în afara părţii carosabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Vrancea intervine, sâmbătă seară, la un accident rutier în care este implicat un microbuz în care se aflau 15 adolescenţi şi însoţitorii lor

La faţa locului s-au deplasat şapte echipaje.

”În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forţele de intervenţie vor acţiona pentru scoaterea microbuzului din zăpadă”, a transmis ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că adolescenţii, care sunt sportivi, şi însoţitorii lor au fost preluaţi de un microbuz din comuna Tulnici şi adăpostiţi la o pensiune din zonă.

Din primele verificări, se pare că şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În zona de munte a judeţului Vrancea ninge de mai multe ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.