O femeie de 88 de ani din judeţul Vrancea a fost violată, în propria locuinţă, de un tânăr de 20 de ani, care apoi a fugit. Suspectul, care a lovit victima şi i-a sustras mai multe bunuri, a fost prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că bărbat a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 88 ani şi sub ameninţarea cu acte de violenţă, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul său”, a transmis, duminică, IPJ Vrancea.

Sursa citatăm a precizat că poliţiştii au identificat bărbatul de 20 ani, bănuit şi de faptul că ar fi lovit victima şi i-ar fi sustras unele bunuri din locuinţă.

Acesta se află în custodia poliţiştilor pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt efectuate cu sprijinului specialiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.