Două persoane au fost transportate, luni seară, la spital, cu intoxicaţie cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa. Incidentul s-a profus în localitatea Slobozia Bradului, judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, intervin pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Slobozia Bradului”, a transmis, luni seară, ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că, ajunşi la faţa locului, pompierii militari au acţionat, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului, pentru localizarea incendiului ce se manifesta pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, la acoperişul unei locuinţe.

”Două persoane ce prezentau intoxicaţie cu monoxid de carbon au fost preluate şi transportate la spital de echipajele SMURD şi SAJ prezente la faţa locului”, au transmis pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.