Doi tineri din Vrancea au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că, având feţele acoperite cu măşti de protecţie, au intrat în două locuinţe din Odobeşti, i-au bătut pe proprietari şi i-au jefuit. Cei doi tineri cu vârste de 18 şi 19 ani sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finele lunii martie, dar şi pe 3 aprilie, cei doi tineri şi-au acoperit feţele cu măşti şi au intrat în două locuinţe. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti au identificat doi tineri, de 18 şi 19 ani, cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în data de 26 martie a.c., respectiv 3 aprilie a.c, cei doi, purtând măşti de protecţie, ar fi pătruns în două locuinţe şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra a două persoane din oraşul Odobeşti şi ar fi reuşit să deposedeze una dintre victime de suma de 3.000 lei", a transmis, joi, IPJ Vrancea.

Cei doi tineri au fost duşi la audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Joi, vor fi prezentaţi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.