Două persoane din Vrancea au fost reţinute de poliţişti în urma unui flagrant organizat împreună cu DIICOT, la percheziţiile ulterioare fiind găsite asupra acestorsa sau la locuinţele lor zeci de grame de cannabis, grindere, dar şi bani care ar proveni din vânzarea drogurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit  Poliţiei Vrancea, la data de 5 iulie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri, în judeţul Vrancea.

Din anchetă rezultă că, din cursul anului 2020, un bărbat de 20 de ani ar fi comercializat droguri de risc, pe care le-ar fi procurat de la alt bărbat, de 26 de ani.

Astfel, în urma unui flagrant delict, asupra bărbatului de 20 de ani, poliţiştii au descoperit 30 de grame de cannabis, destinat comercializării.

Ulterior, asupra celui de 26 de ani, poliţiştii au descoperit 33 de grame de cannabis, trei grindere şi 1.150 de lei, susceptibili a proveni din comercializarea drogurilor.

În cadrul acţiunii, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară.

Trei persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea a emis faţă de cei doi bărbaţi ordonanţe de reţinere, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.