Doi bărbaţi în maşinile cărora poliţiştii din Vrancea au găsit patruzeci de de laptopuri, care apar ca furate de la o şcoală din Marea Britanie, dar şi telefoane mobile şi tablete sunt cercetaţi pentru tăinuire. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă ei sunt şi autorii furtului, iar bunurile au fost confiscate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, a declarat, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în municipiul Focşani trei bărbaţi despre care se bănuia că ar transporta bunuri provenite din săvârşirea infracţiunii de furt.

În cele două autoturisme cu care se deplasau, poliţiştii au găsit patruzei de laptopuri, mai multe telefoane mobile şi tablete, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. 

”S-a stabilit faptul că cele 40 de laptopuri ar proveni dintr-o unitate şcolară din Marea Britanie şi ar fi fost sustrase la data de 16.07.2017”, a declarat Bogdan Toader. 

Potrivit acestuia, faţă de doi dintre bărbaţi, unul de 33 ani din municipiul Focşani, şi unul de 31 ani, din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, s-a dispus măsura cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, poliţiştii încercând să stabilească dacă cei doi bărbaţi sunt şi autorii furtului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.