Cinci persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident produs pe DN 2, la ieşirea din localitatea vrânceană Urecheşti, fiind implicate un microbuz de călători şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de Poliţia Vrancea, în microbuzul de transport persoane, care făcea curse regulate între Focşani şi Urecheşti, erau 16 călători. Patru dintre ei şi o persoană din autoturism au fost răniţi.

"Din primele date, a avut loc o coliziune între un autoturism şi un microbuz transport persoane. Traficul este îngreunat la locul producerii accidentul", a anunţat IPJ Vrancea

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe care acordă îngrijiri medicale persoanelor care acuză dureri, până în prezent fiind transportate la spital două persoane.

Din primele informaţii, responsabil de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului care ar fi făcut neregulamentar o manevră de întoarcere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.