Cei doi ciobani de la o stână din Bordeşti, judeţul Vrancea, care erau căutaţi de zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici, au fost găsiţi teferi, unul fiind pe un deal unde ar fi plecat din cauză că era nemulţumit de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După circa 24 de ore în care zeci de persoane - poliţişti, jandarmi, pompieri, salvatori montani şi localnici - au luat la pas pădurile de pe Valea Râmnicului în căutarea a doi ciobani daţi dispăruţi, ambii au fost găsiţi teferi. Primul a fost găsit marţi dimineaţă, în jurul orei 7.30, iar cel de-al doilea marţi noapte.

Ambii bărbaţi sunt teferi şi nu prezintă niciun fel de probleme.

Cel de-al doilea cioban, un bărbat de 36 de ani, a fost găsit pe un deal din satul Runcu, comuna Popeşti, de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Gugeşti. El le-ar fi spus oamenilor legii că a plecat de bună voie de la stână, nemulţumit că nu şi-ar fi primit banii de mai multă vreme.

Doi ciobani au dipărut, sâmbătă, de la o stână din Bordeşti, însă abia luni a fost semnalată absenţa acestora. Din momentul în care a fost dată alarma, zeci de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi localnici din Bordeşti şi Dumitreşti au pornit în căutarea celor doi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.