Un bărbat din localitatea Ţifeşti - judeţul Vrancea care la jumătatea lunii iunie ar fi furat unui tractor de pe un teren agricol a fost identificat de poliţişti la o lună şi jumătate de la sesizarea furtului. Proprietarul vehiculului lăsase cheia de contact prinsă de volan. Tractorul, evaluat la aproximativ 10.000 de euro, a fost găsit la domicilul suspectului şi restituit celui păgubit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 2 august, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au identificat un bărbat bănuit într-un dosar de furt calificat. (...) În fapt, la data de 14 iunie 2023, Secţia 10 Poliţie Rurală Panciu a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat din comuna Ţifeşti cu privire la faptul că, în noaptea de 13/14 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras un tractor de pe un teren agricol. Din primele cercetări efectuate, a reieşit faptul că persoanele necunoscute ar fi pătruns prin efracţie pe terenul agricol împrejmuit şi ar fi sustras un tractor, prejudiciul fiind apreciat la aproximativ 10.000 euro”, anunţă joi IPJ Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în data de 13 iunie, proprietarul ar fi parcat tractorul pe terenul agricol lăsând cheia de contact prinsă de volan.

Poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ţifeşti, bănuit de comiterea faptei.

”În vederea documentarii activităţii infracţionale, ieri, 2 august, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia din comuna Ţifeşti, în urma căreia au identificat şi restituit tractorul proprietarului. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, anunţă poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.