Un bărbat de 36 de ani din judeţul Vrancea a fost transportat la spital, miercuri seară, după ce a fost înţepat în spate de un cunoscut, un tânăr de 20 de ani. Suspectul a fost prins de poliţişti, fiind dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară, la ora 19:47, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 36 de ani, din comuna Ciorăşti, despre faptul că a fost înţepat în spate cu un obiect de către un cunoscut. La domiciliul apelantului au fost direcţionate imediat echipaje ale Secţiei 6 Poliţie Rurală, victima fiind preluată de ambulanţă în stare conştientă”, a transmis, miercuri, IPJ Vrancea.
 
Suspectul, în vârstă de 20 de ani, a fost identificat la scurt timp de poliţişti, fiind dus la sediul poliţiei pentru audieri. Este vorba despre un tânăr din judeţul Brăila, care locuia la o rudă din Ciorăşti.
 
Totodată, a fost anunţat procurorul de caz, iar acolo s-a deplasat echipa operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale care desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.