Un bărbat din judeţul Vrancea, care conducea beat şi fără permis de conducere, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care l-au urmărit, miercuri. În timpul urmăririi, şoferul a lovit o altă maşină şi a pus în pericol siguranţa traficului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii i-au făcut semn să oprească unui şofer care circula pe DN 2 (E 85), pe direcţia Buzău - Focşani, însă el şi-a continuat drumul. În consecinţă, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Urmărirea s-a desfăşurat pe o distanţă de aproximativ 4 kilometri, timp în care şoferul a pus în pericol siguranţa traficului rutier, făcând manevre riscante. La un moment dat, bărbatul a lovit un autoturism, fără a se înregistra victime.

În continuare, autoturismul şi-a continuat deplasarea în acelaşi mod agresiv, însă la un moment dat a fost oprit de poliţişti. Aceştia au constatat că şoferul, un bărbat de 39 de ani, din comuna Coteşti, miroase a alcool.

El a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,43 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.