Un bărbat, de 37 de ani, din comuna Sihlea, a fost arestat după ce a aruncat cu pietre într-un echipaj de poliţie şi a lovit cu pumnul unul dintre agenţi. Bărbatul este cercetat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, totul s-a întâmplat după ce poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sihlea au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii liniştea locuitorilor este tulburată de muzică difuzată la intensitate ridicată de către un bărbat.

Un echipaj s-a deplasat la adresa respectivă, iar unul dintre agenţi a solicitat proprietarului să oprească muzica.

Una dintre persoanele care se aflau la imobilul respectiv, un bărbat de 37
de ani, a devenit agresiv, aruncând cu pietre.

De asemenea, bărbatul ar fi lovit agentul de poliţie cu pumnul, provocându-i acestuia leziuni la nivelul membrelor superioare. Agentul de poliţie nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Ulterior, scandalagiul a fugit în curtea unei case, unde a agresat alte două persoane şi a făcut scandal.

În cele din urmă poliţiştii l-au imobilizat şi a fost internat într-o unitate medicală.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru ultraj, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.