Trei elevi cu vârste între 14 şi 16 ani de la Colegiul Naţional ”Emil Botta” din Adjud care s-au bătut într-una dintre pauze sunt cercetaţi de poliţişti, care s-au autosesizat în urma unor imagini apărute pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe într-o unitate de învăţământ din municipiul Adjud. 
 
Scandalul ar fi avut loc în pauza de prânz şi a fost filmat de unul dintre elevii care au asistat la bătaie.
 
”În fapt, la data de 19 aprilie 2023, la un liceu din municipiul Adjud, în timpul unei pauze, a avut loc o altercaţie între trei elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. În acest moment, poliţiştii desfăşoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, arată, joi, IPJ Vrancea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.