Poliţiştii din Vrancea au demarat cercetări după ce o femeie a reclamat că un copil de 9 ani ar fi fost abuzat sexual de un adolescent de 15 ani. Suspectul are la activ numeroase infracţiuni de furt, iar anul acesta a fost eliberat dintr-un centru de reeducare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii de la Adjud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 9 ani, care locuieşte în acelaşi cartier, a fost abuzat sexual de un tânăr.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în cursul zilei de 29 septembrie, în jurul orei 18.00, copilul de 9 ani s-ar fi întâlnit în faţa blocului cu doi dolescenţi, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bună-voie spre locuinţa unuia dintre ei.

Băiatul în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, unde ar fi fost agresat sexual, în timp ce minorul de 13 ani ar fi rămas în scara blocului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

Suspectul urmează să împlinească în luna noiembrie 16 ani. El are un trecut infracţional bogat, având la activ numeroase infracţiuni de furt.

Anul acesta, adolescentul a fost eliberat din centrul de reeducare pentru  minori de la Târgu Ocna.

În acest caz a fost anunţată şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Adjud.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.