Un adolescent de 15 ani din Focşani a fost reţinut după ce a atacat o femeie aflată la volanul unei maşini, care încetine din cauza unei coloane de autoturisme. Copilul a încercat să smulgă geanta femeii, dar pentru că aceasta a opus rezistenţă a lovit-o, după care a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tâlhăria a fost comisă în plină zi, pe o stradă din municipiul Focşani.

Potrivit Poliţiei Vrancea, cercetările au început după sesizarea unei femei de 31 de ani din Focşani, care a reclamat că în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din municipiu, conducând cu viteză redusă în coloană de maşini, un tânăr necunoscut a deschis portiera dreapta faţă şi a  încercat să-i fure geanta aflată pe scaunul maşinii. Întrucât femeia a opus rezistenţă, ţinând de geantă, tânărul a lovit-o cu palma peste obraz, apoi a fugit.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul suspect, fiind vorba de un băiat în vârstă de 15 ani, din Focşani.

Adolescentul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, pentru tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată. În cursul zilei de vineri va fi prezentat instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.