Un accident rutier s-a produs, luni, pe DN 2 (E 85), în localitatea Tişiţa, judeţul Vrancea, fiind implicate o basculantă care transporta pietriş şi un autoturism. Basculanta s-a răsturnat pe şosea, blocând circulaţia. Şoferii celor două autovehicule au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN 2 (E 85) Focşani-Adjud s-a produs un accident rutier.

Din primele informaţii reise că un autoturism s-ar fi ciocnit cu basculanta care transportă pietriş, aceasta din urmă răsturnându-se pe şosea şi blocând ambele sensuri de mers.

FOTO: ISU Vrancea
FOTO: ISU Vrancea

La faţa locului au fost mobilizate mI multe echipaje de pompieri.

"Intervin 4 echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD, 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Staţia de Pompieri Panciu. În urma impactului au rezultat 2 victime neîncarcerate, şoferii ambelor autovehicule. Victimele au fost preluate în stare conştientă de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, prezente la faţa locului", a transmis ISU Vrancea.

Circulaţia a fost deviată pe ruta Mărăşeşti - Modruzeni - DN 24 - Tişiţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.