Patru persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs joi dimineaţă în judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un camion, un TIR şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 2 E 85, la ieşire din localitatea Popeşti. Patru oameni au fost răniţi iar traficul este blocat şi acum pe şoseaua europeană.

Din primele date, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula pe sensul de mers Bucureşti- Focşani, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un TIR:.

Pentru a evita impactul, soferul TIR-ului a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal o autoutilitară.

În urma impactului dintre cele două autovehicule de mare tonaj şi autoturism, patru oameni au fost răniţi. Două persoane din autoutilutrară au fost răniţi grav, iar una  din TIR şi o alta din autoturism au fost răniţi uşor.

Poliţiştii sunt încă la faţa locului pentru măsurători şi pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului.

Traficul pe DN 2 E 85 la Popeşti, în Vrancea, este blocat pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii rutieri acţionează în acest moment pentru eliberarea părţii carosabile şi reluarea traficului în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.